Pirkkala hieroja
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

Renault Galion vm 1964

Lapin Mobilistien jäsenistö talkoili talven 2018-2019 aikana kerholle oman myyntikojun tapahtumiin ja vuokrattavaksi muillekin.

Posti- ja Telelaitoksen palveluksessa työuransa työkunta-autona tehnyt Renault löytyi Rovaniemeltä ja oli juuri sopiva tarkoitukseen. Mobilisti-teko tämäkin, koska auto ei ollut enää entisöitävässä kunnossa. 

Korin on aikoinaan valmistanut Ajokki Oy Tampere. Koppi oli tarkoitukseemme liian suuri ja sitä jouduttiin lyhentämään käytännöllisemmän kokoiseksi, kuljetuksen yms huomioon ottaen. Alusta jatkaa elämäänsä seuraavalla omistajalla. 

Matilainen-yhtiöt antoi hallinsa käyttöön projektin ajaksi ja sielläpä sitä oli helppo jäsenistön käydä katsomassa ja osallistumassa töihin. 

Omasta porukasta löytyi tekijä useimpiin töihin, vain hiekkapuhallus ja teippaus tarvivat ulkopuolista apua. Lisäksi jäsenten jemmoista löytyi juuri oikeanlaista tarviketta; koristekapselia, jääkaappia, tööttiä, kahvipannua katolle ja muuta ihastuttavaa rekvisiittaa viimeistellyn ja käytännöllisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Harjakaisia vietettiin 31.3.2019 kakkukahvien merkeissä. Kakkukin tietysti talkoiltuna. 

Kiitämme talkoisiin osallistuneita jäseniämme, ilman tekijöitä ei olisi koppiakaan. Historiallinen teko, joka säilyy jälkipolville.

Työpanoksen antaneita:

Lauri Seppänen, Jorma Ranta, Jouko Kontu, Tommi Nikkilä, Markku Ylitervo, Heikki Anttonen, Pasi Havu, Marko Matilainen, Pekka Matilainen, Arto Järvilehto, Juha Herva, Timo Happonen, Jorma Valkama,

Veli Heikki Malinen,

Sähkötyöt teki jäsenemme sähköalan ammattilainen Insinööri Arto Järvilehto

Purkutyöstä eli katkaisuhoidosta ja kaikesta hitsaustyöstä huolehti Pekka Matilainen

Varaosia ja muuta tarveesineistöä lahjoittivat : Markku Romsi, Tommi Nikkilä, Jorma Ranta, Marko Matilainen, Pekka Matilainen, Timo Tapanainen, Ari Kiviharju

 

Kiitämme myös seuraavia yrityksiä sponsoroinnista:

Matilainen-yhtiöt, hallipaikka sekä kaikenlaisia nippeleitä ja nappeleita.

Kuljetusliike P.Pellikka Oy, siirtokuljetus

Kuljetusliike J.Laukkanen. siirtokuljetus

Kutilan Liikenne, linjakyltti

Huippumaali Oy Oulu, maalia

Kalottikone Oy, hiekkapuhallus

Auto- ja konemaalaus P.Havu, maalaustyö

Kaiverrus Kallio, teippausta

Lapin Metallikierrätys, peltiä

Mikkone Oy, rattaat alle

 

 

 

 

 

 

 

Kuvat: VH Malinen, Marko Matilainen, Pasi Havu, Jukka Kelloniemi, Nina Anttonen